Ovis módszerrel próbálták Taylor Swiftet büntetni Kanye West rajongói

Nem túl ördögi tervet eszelt ki Kanye West rajongója, a 16 éves Rhys Halkidis. Ismert dolog, hogy a rapper nem ápol túl jó kapcsolatot Taylor Swifttel, aki most állt elő legújabb albumával. West rajongóinak összeesküvés-elmélete szerint az énekesnő szándékosan úgy időzített, hogy a Reputation West édesanyja halálának évfordulóján jelenjen meg. Ezután határozták el, hogy megpróbálják Spotify-on távol tartani Swiftet a sikerlistától, és meghirdették a Hey Mama-napot (ezt a számot West édesanyjához írta, aki egy plasztikai sebészeti beavatkozás közben vesztette életét 2007-ben). 

A rajongók terve az volt, hogy 12 órán keresztül folyamatosan streamelik a Hey Mamát, és így Swift majd jól pórul jár.

Igyekezetük egyébként sikeresnek mondható, 700 ezer lejátszást rögzítettek, azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy a szám felkerüljön a napi Top 200-as listára, mert a Spotify-nál észrevették a csalást.

(via Hypebeast)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.