Ovis módszerrel próbálták Taylor Swiftet büntetni Kanye West rajongói

Nem túl ördögi tervet eszelt ki Kanye West rajongója, a 16 éves Rhys Halkidis. Ismert dolog, hogy a rapper nem ápol túl jó kapcsolatot Taylor Swifttel, aki most állt elő legújabb albumával. West rajongóinak összeesküvés-elmélete szerint az énekesnő szándékosan úgy időzített, hogy a Reputation West édesanyja halálának évfordulóján jelenjen meg. Ezután határozták el, hogy megpróbálják Spotify-on távol tartani Swiftet a sikerlistától, és meghirdették a Hey Mama-napot (ezt a számot West édesanyjához írta, aki egy plasztikai sebészeti beavatkozás közben vesztette életét 2007-ben). 

A rajongók terve az volt, hogy 12 órán keresztül folyamatosan streamelik a Hey Mamát, és így Swift majd jól pórul jár.

Igyekezetük egyébként sikeresnek mondható, 700 ezer lejátszást rögzítettek, azonban ez is kevés volt ahhoz, hogy a szám felkerüljön a napi Top 200-as listára, mert a Spotify-nál észrevették a csalást.

(via Hypebeast)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.