Bíróság elé kell állnia, mert a 151-es buszon megvalósította mindannyiunk álmát

2017 november 15., szerda 8:02
147
Fotó: Shao ying/Imaginechina

Gyorsított eljárásban állítja bíróság elé az ügyészség azt az örmény férfit, aki megrongálta egy budapesti busz ablakát. A 28 éves férfi október 13-án társaival utazott a XX. kerület, Nagysándor József utcában közlekedő 151-es járatszámú autóbuszon, amikor ok nélkül magához vette a kizárólag vészhelyzetben használható ablaktörtő kalapácsot, és azzal megrongálta a busz egyik ablakát.

Az örmény férfi az autóbusz bal hátsó, 90x145 centiméteres biztonsági ablaküvegét legalább kettő alkalommal megütötte, amitől az pókhálós mintázatúra törött, és használhatatlanná vált. A következő megállóban – miközben az arcát takarni próbálta – társaival együtt leszállt a buszról. A kár közel 300 000 forint.

A férfit a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség az elkövetőt szerdán – gyorsított eljárásban – állítja bíróság elé garázdaság, valamint rongálás vétségének vádjával.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt