Hamarosan csörög a telefonod, és Szijjártó Péter keres

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nem elég a mindent elborító plakáterdő, a médiából már szinte kilógó kék hirdetések, a kormány még egyet csavar a nemzet konzultációs ordibáláson. Maga Szijjártó Péter fogja körbetelefonálni a magyarokat, hogy felhvja a figyelmüket: SOROS + MIGRÁNS = PUSZTULAT.

A HVG szerint Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azzal indokolta az újabb kör őrületet, hogy „a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások” és „ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését”.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.