Két késük volt, de csak egy dollárt akartak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
A Brockton Market&Deli, ahonnan egy dollárt rabolt két fegyveres rabló.Fotó: Google Street View

Mindössze egy egydolláros bankjegyet követelt csak két, késsel felfegyverzett rabló egy brocktoni vegyeskereskedésben. A rendőrségi jelentés szerint a két spanyolajkú gyanúsított "nagy" vadászkésekkel volt felvegyverkezve, és az egydolláros bankó megszerzése után gyalogosan menekült.

A rendőröket riasztó szemtanú két sarkon át, a Grafton utca-Forest sugárút sarkától a Florence utcáig üldözte a rablókat, de ott nyomukat vesztette. (Via The Enterprise)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.