Láthatósági hátizsákokat vásárolna kisiskolásoknak a rendőrség

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Önmagába hajtható, fényvisszaverő felülettel szerelt kirándulótáskák beszerzésére írt ki közbeszerzést az Országos Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési bizottsága, írja a Világgazdaság az EU közbeszerzési értesítőjében megjelent hirdetmény alapján.

A kiírás szerint 181,7 millió forintért 46 ezer táskát vennének, így darabja négyezer forintra jönne ki egy táska. A kiírás alapján a keretösszegtől akár 30 százalékkal is eltérhetnek az ajánlattevők, egy táska így legfeljebb 5200 forintba kerülhetne.

Az ORFK tervei szerint a 46 ezer táskát általános iskolásoknak osztanák ki. Azt, hogy melyik évfolyamon, még nem tudták elmondani, de a célcsoport a már önállóan közlekedő korosztály. (Világgazdaság via HVG)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.