Négy új elfogatóparancsot adtak ki verekedő fradisták ellen

Újabb 18 szurkolót azonosított a rendőrség azok közül, akik másfél hete részt vettek a Fradi-Debrecen meccs szünetében kirobbant verekedésben. közülük 14-et elő is állítottak és gyanúsítottként hallgattak meg. Hetet közülük őrizetbe is vettek és indítványozták az előzetes letartóztatásukat is. Négy gyanúsított ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki. Ők azok:

A körözött gyanúsítottak az óramutató járása szerint a bal felső sarokból indulva: Danka Gergő (30 éves), Birkás Tibor (28 éves), Potyondi Ferenc Zoltán (23 éves), Faragó Krisztián (29 éves)Fotó: Police.hu

A november 4-i meccs szünetében az ezen a meccsen visszatérő, a megelőző időszakban a meccseket a szigorú biztonsági intézkedések és a vénaszkennelés ellen tiltakozva bojkottáló szurkolói csoportok egy nagyobb csoportja rátámadt a bojkott idején a stadionba kijáró szurkolókat vezető vezérszurkolóra, aki ugyan késsel hadonászva védekezni próbált, de a túlerő így is súlyosan bántalmazta.

A rendőrség már másnap, november 5-én gyanúsítottként hallgatott ki két gyanúsítottat, akikkel szemben a bíróság azóta lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri a négy körözött szurkoló kézre kerítésében. (Via Police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.