Öltözz fel alaposan, jóember, ha most mész az utcára

időjárás
2017 november 15., 05:15
comments 82
Magyarország várható időjárása 2017. november 15-én
photo_camera Magyarország várható időjárása 2017. november 15-én Fotó: OMSZ

Bár Budapest belső kerületeiben az urbanizáció mellékhatásaként éppen fagypont fölött maradt a hőmérséklet, az ország legdélibb tájait és egy két kisebb zsebet leszámítva fagyra ébredhettünk szerda reggel. A nyugati határvidéken és a Vértesben akár -4 fokig is lehűlhetett a levegő. A másik szélsőséget Szegedről jelentették, ahol nyolc fokkal melegebb, +4 fok van.

Délelőtt még marad a hideg, a csúcshőmérséklet a naposabb alföldi részeken akár 5 fokig is emelkedhet, fagyni meg talán már sehol se fog. Az északi megyékben napos, délen erősen felhős idő várható. Ez a felhőzet napközben észak felé terjeszkedik, de csapadékra estig nem kell számítani.

Délutánra 6-9 fokig melegedhet a levegő, ami késő estére -1 és +5 fokig hűlhet vissza. A hét hátralevő munkanapjain a maihoz hasonló, a hétvégén pedig esős, hűvös idő várható. (Via OMSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.