Öltözz fel alaposan, jóember, ha most mész az utcára

Magyarország várható időjárása 2017. november 15-énFotó: OMSZ

Bár Budapest belső kerületeiben az urbanizáció mellékhatásaként éppen fagypont fölött maradt a hőmérséklet, az ország legdélibb tájait és egy két kisebb zsebet leszámítva fagyra ébredhettünk szerda reggel. A nyugati határvidéken és a Vértesben akár -4 fokig is lehűlhetett a levegő. A másik szélsőséget Szegedről jelentették, ahol nyolc fokkal melegebb, +4 fok van.

Délelőtt még marad a hideg, a csúcshőmérséklet a naposabb alföldi részeken akár 5 fokig is emelkedhet, fagyni meg talán már sehol se fog. Az északi megyékben napos, délen erősen felhős idő várható. Ez a felhőzet napközben észak felé terjeszkedik, de csapadékra estig nem kell számítani.

Délutánra 6-9 fokig melegedhet a levegő, ami késő estére -1 és +5 fokig hűlhet vissza. A hét hátralevő munkanapjain a maihoz hasonló, a hétvégén pedig esős, hűvös idő várható. (Via OMSZ)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.