Négy embert lőtt le a kaliforniai ámokfutó, mert droglabort sejtett a szomszédban, ami megmérgezheti a kutyáit

külföld
2017 november 15., 18:31
comments 85

Az FBI ügynökei intézkednek a vérengzés helyszínén Rancho Tehamában
photo_camera Az FBI ügynökei intézkednek a vérengzés helyszínén Rancho Tehamában Fotó: ELIJAH NOUVELAGE/AFP

Kedden négy embert megölt és többet megsebesített az a férfi, aki lövöldözni kezdett a kaliforniai Rancho Tehama településen. 

A 44 éves Kevin Nealről aznap keveset tudott a média, másnapra viszont részletek is kiderültek a hajmeresztő vérengzésről. A Fox televíziónak nyilatkozott az elkövető anyja, aki elmondta, hogy fia a szomszédokkal történt vitatkozás hevében rántott fegyvert. 

link Forrás

Neal teljesen ki volt akadva, hogy a szomszédban amfetamint kotyvasztanak, mert a felszabaduló gázok ártottak a kutyáinak, ezért elővette a félautomata fegyverét és agyonlőtt két szomszédot, majd a helyi suli irányába indult ahol már vaktában lőtt mindenkire aki szembejött. 

A BBC arról ír, hogy elsők közt feleségével végzett, mielőtt tombolni indult a városba.

Egy helyi lap szerint valakinek sikerült időben figyelmeztetni a diákokat, akik bezárkóztak, így a megvadult férfi csak az iskola mosódjába tudott bejutni. Neillel végül a rendőrök végeztek. (MTI via Sacramento Bee / Fox /BBC 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.