Rózsaszirmokat szórtál a járdára, aztán egy pillanatra rám néztél

Kedd este 11 körül a Keleti Károlyon álltál egy kapualjban egy óriási csokor fehér rózsával, és egy kicsit szomorkás arccal szórtad a szirmait a járdára. Egy pillanatra rám néztél, de én ahelyett, hogy megkérdeztem volna, mi a te és a rózsák közös története, továbbrobogtam, mert a korábban elfogyasztott két sör miatt a mosdóm volt az elsődleges célpont. Feltettem egy teát főni, de vissza kellett, hogy menjek. Sajnos már csak ezt találtam:

De jó volna, ha írnál, és elmesélnéd, mi történt kedden!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.