Rózsaszirmokat szórtál a járdára, aztán egy pillanatra rám néztél

Kedd este 11 körül a Keleti Károlyon álltál egy kapualjban egy óriási csokor fehér rózsával, és egy kicsit szomorkás arccal szórtad a szirmait a járdára. Egy pillanatra rám néztél, de én ahelyett, hogy megkérdeztem volna, mi a te és a rózsák közös története, továbbrobogtam, mert a korábban elfogyasztott két sör miatt a mosdóm volt az elsődleges célpont. Feltettem egy teát főni, de vissza kellett, hogy menjek. Sajnos már csak ezt találtam:

De jó volna, ha írnál, és elmesélnéd, mi történt kedden!

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.