Új fideszes alelnököt kap az Európai Parlament

POLITIKA
2017 november 15., 15:49
comments 75
Járóka Lívia
photo_camera Járóka Lívia Fotó: EP/Youtube

Az olasz euroszkeptikus Fabio Castaldo mellett a fideszes, az Európai Néppárthoz tartozó Járóka Líviát is alelnökévé választotta szerdán az Európai Parlament. Járóka egy másik fideszes, az Európai Számvevőszék élére távozott Pelczné Gáll Ildikó helyét vette át. Az összesen 750 fős parlamentben 290 szavazatot kapott. Az EP-nek 14 alelnöke van, rajtuk kívül 5 kvesztor tagja még az elnökségnek, ők irányítják a parlament belügyeit. Járóka Lívia 2004-től már volt tagja az EP-nek, 2013-ban őt választották az év képviselőjének. (EP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.