20 férfi tett panaszt Kevin Spacey ellen a színházban, aminek művészeti vezetője volt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A londoni Old Vic színházban azután indult belső vizsgálat, hogy megjelentik az első zaklatásos vádak Kevin Spacey-vel kapcsolatban. Azóta összesen 20 férfi jelezte, hogy a színész, aki az Old Vic művészeti vezetője volt, zaklatta őket.

„Bár korábban is volt lehetőség rá, hogy panaszt tegyenek, az áldozatok úgy érezték, hogy feleslegesen emelnének szót Spacey viselkedése ellen, aki mindenféle elszámoltathatóság nélkül tevékenykedett a színházban. Elnézést kérünk az áldozatoktól, amiért nem teremtettünk olyan légkört, amiben nyíltan elmondhatták, ami velük történt.”

A Guardian szerint ez szerepel a színház közleményében.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.