20 férfi tett panaszt Kevin Spacey ellen a színházban, aminek művészeti vezetője volt

bűnügy
2017 november 16., 11:53
comments 74

A londoni Old Vic színházban azután indult belső vizsgálat, hogy megjelentik az első zaklatásos vádak Kevin Spacey-vel kapcsolatban. Azóta összesen 20 férfi jelezte, hogy a színész, aki az Old Vic művészeti vezetője volt, zaklatta őket.

„Bár korábban is volt lehetőség rá, hogy panaszt tegyenek, az áldozatok úgy érezték, hogy feleslegesen emelnének szót Spacey viselkedése ellen, aki mindenféle elszámoltathatóság nélkül tevékenykedett a színházban. Elnézést kérünk az áldozatoktól, amiért nem teremtettünk olyan légkört, amiben nyíltan elmondhatták, ami velük történt.”

A Guardian szerint ez szerepel a színház közleményében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.