Drake leállította a koncertjét, és a színpadról fenyegette meg egy rajongóját, hogy "szétrúgja a seggét", ha nem hagyja abba a nők fogdosását

zene
2017 november 16., 16:25

Most került fel egy videó a Magyarországon is jól ismert rapper, Drake szerdai koncertjéről. Sydney-ben javában ment a buli, amikor Drake leállította a zenét, és elkezdett kiabálni valakivel a közönségből.

"Ha nem hagyod abba a csajok fogdosását, odamegyek és szétbaszlak. Ha tovább taperolod őket, odamegyek és szétrúgom a seggedet" - fogalmazott a művész. A közönség azonnal üdvrivalgásba kezdett.

link Forrás

Az állítólagos támadó nem került elő, úgyhogy egyelőre az is lehet, hogy előre kitalált marketingfogás is az egész. Mindenesetre beleillik egy trendbe: az elmúlt hónapban egy másik rapper, Loyle Carner, illetve az Architects éneke is megszégyenítettek egy-egy embert a közönségből, mert az nőket molesztált. (Via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.