Elfogtak egy magyar házaspárt, akik bordélyházat üzemeltettek Máltán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy magyar házaspárt ma őrizetbe vettek Máltán. Azzal vádolják őket, hogy prostitúcióra kényszerítettek két nőt, illetve bordélyházat üzemeltetettek a festői Saint Paul's Bay nevű kisvárosban. Mindkettőjüket őrizetbe vették, vagyonukat elkobozták - írják máltai lapok.

St. Paul's Bay: itt lakott a házaspárFotó: Jeremy Lightfoot/robertharding

A 39 éves férfi és a 34 éves nő a gyanú szerint megfélemlítette áldozatait, akik közül az egyik a nő testvére volt. A házaspár együtt élt a két prostitúcióra kényszerített nővel, illetve 14 éves lányukkal. Nagy forgalmat bonyolítottak, volt olyan nap, hogy 15 hívást fogadtak kuncsaftoktól.

A házaspár ügyvédjei azt kérték, küldjék haza Magyarországra a lányt, de az ügyészség szerint jobban jár, ha nem kerül vissza az ottani családtagjaihoz, valamint tanúként is szeretnék kihallgatni. (Malta Independent via hvg.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.