Elfogtak egy magyar házaspárt, akik bordélyházat üzemeltettek Máltán

Egy magyar házaspárt ma őrizetbe vettek Máltán. Azzal vádolják őket, hogy prostitúcióra kényszerítettek két nőt, illetve bordélyházat üzemeltetettek a festői Saint Paul's Bay nevű kisvárosban. Mindkettőjüket őrizetbe vették, vagyonukat elkobozták - írják máltai lapok.

St. Paul's Bay: itt lakott a házaspárFotó: Jeremy Lightfoot/robertharding

A 39 éves férfi és a 34 éves nő a gyanú szerint megfélemlítette áldozatait, akik közül az egyik a nő testvére volt. A házaspár együtt élt a két prostitúcióra kényszerített nővel, illetve 14 éves lányukkal. Nagy forgalmat bonyolítottak, volt olyan nap, hogy 15 hívást fogadtak kuncsaftoktól.

A házaspár ügyvédjei azt kérték, küldjék haza Magyarországra a lányt, de az ügyészség szerint jobban jár, ha nem kerül vissza az ottani családtagjaihoz, valamint tanúként is szeretnék kihallgatni. (Malta Independent via hvg.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.