Elfogtak egy magyar házaspárt, akik bordélyházat üzemeltettek Máltán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy magyar házaspárt ma őrizetbe vettek Máltán. Azzal vádolják őket, hogy prostitúcióra kényszerítettek két nőt, illetve bordélyházat üzemeltetettek a festői Saint Paul's Bay nevű kisvárosban. Mindkettőjüket őrizetbe vették, vagyonukat elkobozták - írják máltai lapok.

St. Paul's Bay: itt lakott a házaspárFotó: Jeremy Lightfoot/robertharding

A 39 éves férfi és a 34 éves nő a gyanú szerint megfélemlítette áldozatait, akik közül az egyik a nő testvére volt. A házaspár együtt élt a két prostitúcióra kényszerített nővel, illetve 14 éves lányukkal. Nagy forgalmat bonyolítottak, volt olyan nap, hogy 15 hívást fogadtak kuncsaftoktól.

A házaspár ügyvédjei azt kérték, küldjék haza Magyarországra a lányt, de az ügyészség szerint jobban jár, ha nem kerül vissza az ottani családtagjaihoz, valamint tanúként is szeretnék kihallgatni. (Malta Independent via hvg.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.