A Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázsékat a dzsungelbe műsort vezetni

tévé
2017 november 17., 20:11
comments 77

Kiss Ramóna és Puskás Peti lesznek a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának műsorvezetői. Ez azért furcsa, mert korábban nem ők vezették a show-t, hanem Sebestyén Balázs és Vadon Jani.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója ezt a következőképpen magyarázta a SorozatWikinek:

Ez nem rajtunk múlott, mi nagyon szerettük volna, hogy Balázsék vezessék az új évadot. Mindent megtettünk, hogy a rádióműsort a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínéről készíthessék. Korábban ez működött is, de idén minden igyekezetünk ellenére nem jött össze. Finoman fogalmazva ez nem Balázsékon múlott és nagyon barátságtalan lépésnek tartom a rádió részéről” – mondta.

Azaz Balázst és Vadon Janit idén egyszerűen nem engedte el a forgatásra az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Rádió 1, ahol a műsorvezetőpáros jelenleg reggeli műsort vezet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.