Elfelejtette, hogy hol parkolt, 20 év után lett meg az autó

autó
2017 november 17., 10:12
comments 124

Egy férfi még 1997-ben Frankfurtban bejelentette a rendőrségen, hogy ellopták az autóját, de a kocsi nem lett meg.

Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó a hatvanpusztai majorságnál.
photo_camera Illusztráció

20 évvel később viszont a rendőrök megtalálták az autót, és kiderült, a tulajdonos egyszerűen elfelejtette, hogy hol parkolt, és ezért azt hitte, ellopták.

A férfi a kocsit 1997-ben egy régi ipari épület garázsában parkolta le, és azért találták meg a járművet, mert az épületet le akarták bontani. A rendőrség nyomozni kezdett, és így találták meg a régi, lezáratlan ügyet.

Egy helyi lap, az Augsberger Allgemein írta meg, hogy a most 76 éves férfit és a lányát a rendőrök újraegyesítették a rég elveszett autóval. A kocsi sajnos mára működésképtelenné vált, így bezúzzák. (Independent.ie)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.