Előzetesben a mániákus szalmabála-gyújtogató

bűnügy
2017 november 17., 16:34
comments 47

A Pécsi Járásbíróság 2017. november 17-én elrendelte egy nagykátai férfi előzetes letartóztatását 5 rendbeli rongálás bűntettének alapos gyanúja miatt egy hónapra. A 26 éves férfi októberben és novemberen öt helyszínen több száz szalmabálát gyújtott fel Baranya és Tolna megyében.

Az egyik helyszínen egy nagy értékű mezőgazdasági munkagép is megsemmisült, így ezzel együtt összesen 49 millió forintos kárt okozott..

A nagykátai férfit kedden fogták el a budapesti munkahelyén. Kiderült, hogy büntetett előéletű, korábban pedig már követett el hasonló bűncselekményt, ezért korábban már el is ítélték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.