Keresi a rendőrség a srácot, aki a robogó csomagtartójában vitte az élő, nemes halakat

Egy hivatásos halőr tett feljelentést a rendőrségen, miután október 15-én 14 óra után a Maty-ér közelében megállított egy robogós fiatalt, akinek a csomagtartójában egy szemeteszsákban méreten aluli, élő nemes halakat talált. A férfi a halak eredetéről nem tudott elszámolni, és amikor a halőr azt mondta, értesíti a rendőrséget, a gyanúsított a robogóval elhajtott. A rendőrség keresi.

Fotó: police.hu

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.