Lázár Jánosra rátört a bizonyítási kényszer

POLITIKA
2017 november 17., 11:58
comments 157

„Ami a személyemet illeti, én csak neki dolgozom. Ha valakinek, akkor csak neki dolgozom, én másnak nem dolgozom, csak a félreértések elkerülése végett. Én, ha főnököm van, Orbán Viktornak dolgozom. Volt egy főnököm, még Rapcsák András, ő meghalt szegény, neki is szívesen dolgoztam, és akkor eldöntöttem, hogy ha még egyszer főnököm lesz, akkor azt csak Orbán Viktornak hívhatják, és ha még valakinek egyszer dolgozom, akkor az csak Orbán Viktor lehet, ami a jövőt illeti” - jelentette ki lakossági fórumán Lázár János, aki nem is olyan rég még eljátszott a gondolattal, hogy a piacgazdaságban is megméretné magát.

De úgy tűnik, azok az idők már elmúltak, mert most három mondaton belül hatszor is kijelentette, hogy csak és kizárólag Orbán Viktornak hajlandó dolgozni. (Via Hírtévé)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.