Mága Zoltánnak hirtelen lett 560 ezer indiai, bangladesi és pakisztáni rajongója

A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu közleményt adott ki arról, hogy Mága Zoltáné lett két hónap alatt a második legnépszerűbb magyar facebookos celeboldal.

Fotó: Mága Zoltán / Facebook

Ezt a hegedűs úgy érte el, hogy naponta 10 ezrével nőtt a rajongóinak száma, így már csak órák, maximum napok kérdése, hogy eléri az 1 milliós tábort. Mága 260 ezer bangladesi, 180 ezer indiai és 120 ezer pakisztáni „facebookozóval” gazdagodott, azaz éppen azokból a távoli országokból jött szokatlanul sok lájk, ahol irgalmatlan mennyiségű kamuprofilt kínálnak a lájkvásárlóknak.

Mága előtt továbbra is Schobert Norbert vezet az 1,4 milliós Facebook-táborával, míg az eddigi második Kasza Tibor a harmadik 987 ezerrel.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.