Mága Zoltánnak hirtelen lett 560 ezer indiai, bangladesi és pakisztáni rajongója

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu közleményt adott ki arról, hogy Mága Zoltáné lett két hónap alatt a második legnépszerűbb magyar facebookos celeboldal.

Fotó: Mága Zoltán / Facebook

Ezt a hegedűs úgy érte el, hogy naponta 10 ezrével nőtt a rajongóinak száma, így már csak órák, maximum napok kérdése, hogy eléri az 1 milliós tábort. Mága 260 ezer bangladesi, 180 ezer indiai és 120 ezer pakisztáni „facebookozóval” gazdagodott, azaz éppen azokból a távoli országokból jött szokatlanul sok lájk, ahol irgalmatlan mennyiségű kamuprofilt kínálnak a lájkvásárlóknak.

Mága előtt továbbra is Schobert Norbert vezet az 1,4 milliós Facebook-táborával, míg az eddigi második Kasza Tibor a harmadik 987 ezerrel.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.