Nokia 8: egy igazán sokoldalú új mobil egy patinás márkától

hirdetés
2017 november 17., 12:15
comments 97
ad

Haladjunk csak kívülről befelé! Jól indul a buli: a kezedbe egy 40 technológiai lépésében tökéletesre csiszolt, érzékien finom ház simul, amikor nekilátsz feltárni a Nokia 8 belső gazdagságát.

Hogy egy telefonnal lehet beszélgetni, facebookozni, levelezést menedzselni, videót készíteni vagy élőben tolni fel a netre, az ma már teljesen természetes. Hogy milyen minőségben teheted meg mindezt - na ez az, ami nem mindegy.

link Forrás

Ha mobil, akkor Nokia, ez legalább olyan egyértelmű, mint hogy ha optika, akkor Zeiss. A Nokia 8 előlapi kamerája Zeiss lencsés, az elő- és hátoldali kamera egyaránt 13 megapixeles. Az előlap Gorilla Glass 5-ös, karcállósága, strapabírása etalon a mobiltelefóniában.

A 4 GB-nyi RAM gondoskodik az egymás mellett futó alkalmazások memória-igényének zavartalan kiszolgálásáról, a 64 GB tárhely arról, hogy a 256 GB-os kártyás memória-bővíthetőség csak egy kényelmi extra legyen, ne pedig alapfeltétel a fotózáshoz, videózáshoz. Amihez minden feltétel adott: a Nokia 8 OZO 360 fokos térhangzása, 4K-minőségű videórögzítése mobil filmstúdiót varázsol a telefonból.

De ez nem minden: az elő-és hátlapi kamera képének egyidejű streamelési lehetősége (DualSight üzemmód) példátlanul leegyszerűsíti a vloggeri ambíciókkal bíró véleményezérek életét. Különösen az egy gombnyomásra elérhető Facebook Live és Youtube Live streameléssel párosítva.

Alumínium ház, polírozott, tükörfényes felület
photo_camera Alumínium ház, polírozott, tükörfényes felület

A Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobilplatform egyszerre biztosítja a hosszú üzemidőt és a nagy teljesítményt. A Nokia 8 hűtéséről grafitszigeteléssel ellátott réz hűtőcsövek gondoskodnak: a telefon nem fogja égetni a kezed, de a nagy teljesítmény kellő hűtése mindig biztosított. 7.1.1.-es Nougat Android fut a gépen, de hamarosan jön az Oreo, így a legújabb alkalmazások is gond nélkül futnak a mobilon.

További részleteket a Nokia lenyűgöző új modelljéről ezen az oldalon találsz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.