Rongyos 25 millióért megveheted Tito jachtját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Feleslegessé vált" Tito Jadranka nevű, 1977-ben a horvátországi Kraljevicában épített, 34 méter hosszú, 40 vendég és 14 fős személyzet elhelyezésére alkalmas, fatestű jachtja, jelentette be a Twitteren Montenegró kormánya, mely most 80 ezer eurós (~25 millió forintos) kikiáltási áron eladásra hirdette a Jadranka névre keresztelt hajót.

A Jadranka már évek óta a montenegrói Bar kikötőjében korhad, és valóban nincs túl jó állapotban. Mégis megérheti megvenni, mert manapság már nagyon ritkák az ilyen fatestű hajók, nagy érték ez.

Nem beszélve a hajó történelmi értékéről, bár ez a montenegrói hatóságokat láthatóan nem hatotta meg. A montenegrói Standard értesülései szerint amennyiben nem sikerül elárverezni a hajót, akkor szétbontják és darabonként értékesítik, ami még hasznosítható belőle.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.