Az RTL Klub beparázott, hogy a TV2 lenyúlja Sebestyén Balázs új műsorát, és inkább egy hónappal előbbre hozta a premiert

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese megerősítte a 24.hu értesülését, miszerint a csatorna azért vetíti le egy hónappal korábban A Fal című játékának első részét, mert attól tart, hogy a TV2 lenyúlja a műsor ötletét. 

Kolosi Péter

Az RTL-nek nemrég sikerült megszereznie az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban nagy sikert arató A Fal (The Wall) című játék licencét. a tervek szerint Sebestyén Balázs lesz a műsorvezető, és nekiláttak a produkció előkészítésének.

Csakhogy Kolosiék olyan információkat kaptak, hogy a Tv2 Piramis néven egy nagyon hasonló műsorra készült Stohl András vezetésével. 

Amikor megtudtuk, mire készül a TV2, úgy döntöttünk, lépünk. Jelenleg a világban mindössze két helyen áll A Fal díszlete, Sao Paulóban és Milánóban. Az olasz stúdióban volt hely, így úgy döntöttünk, felvesszük ott az első részt” - monda  alapnak Kolosi. Vagyis nem várták meg, amíg felépül a magyarországi stúdió. 

Így a vasárnap műsorba kerülő első részt csak hónapokkal később követik az új epizódok. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.