Az RTL Klub beparázott, hogy a TV2 lenyúlja Sebestyén Balázs új műsorát, és inkább egy hónappal előbbre hozta a premiert

2017 november 18., szombat 20:17
139

Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese megerősítte a 24.hu értesülését, miszerint a csatorna azért vetíti le egy hónappal korábban A Fal című játékának első részét, mert attól tart, hogy a TV2 lenyúlja a műsor ötletét. 

Kolosi Péter

Az RTL-nek nemrég sikerült megszereznie az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban nagy sikert arató A Fal (The Wall) című játék licencét. a tervek szerint Sebestyén Balázs lesz a műsorvezető, és nekiláttak a produkció előkészítésének.

Csakhogy Kolosiék olyan információkat kaptak, hogy a Tv2 Piramis néven egy nagyon hasonló műsorra készült Stohl András vezetésével. 

Amikor megtudtuk, mire készül a TV2, úgy döntöttünk, lépünk. Jelenleg a világban mindössze két helyen áll A Fal díszlete, Sao Paulóban és Milánóban. Az olasz stúdióban volt hely, így úgy döntöttünk, felvesszük ott az első részt” - monda  alapnak Kolosi. Vagyis nem várták meg, amíg felépül a magyarországi stúdió. 

Így a vasárnap műsorba kerülő első részt csak hónapokkal később követik az új epizódok. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt