Ellepték a várost a BRFK kék betontömbjei

Budapest
2017 november 18., 13:50
comments 331

A Fővám tér után a Városház térre is 

kékre festett, BRFK feliratú betontömböket helyezett a rendőrség.

Hivatalosan nem kommentálták az akadálytelepítést, de a cél minden bizonnyal a gyalogosgázolások megakadályozása, a szubjektív biztonságérzet erősítése, és a politika kiszolgálása. 

photo_camera Fotó: Ács Dani
photo_camera Fotó: Ács Dani
photo_camera Fotó: Ács Dani

Hivatalos közlemény híján az sem érthető, hogy miért kellett minden egyes betonelemet lemázolni, és felirattal ellátni. A BRFK négy betűje kevés elkövető számára lehet elrettentő, de az biztos, hogy a belváros többi betonelem-tulajdonosa nem fogja összekeverni a sajátját a rendőrségével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.