"Kedves Péter! Boldogabbak lennénk, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől"

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szerdán jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy a nemzeti konzultáció miatt hamarosan Szijjártó Péter hangja fogja körbetelefonálni az országot. Hídvéghi Balázs a telefonos kampányt azzal indokolta, hogy

„a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van.”

Drávaszerdahely polgármestere megfogadta a politikus szavait, és egyenesen Szijjártónak üzent Facebookján - vette észre a szabadpecs.hu. 

Alpár György szerint a helyiek 

"boldogabbak lennének, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől."

Arról konzultáltak volna, írta. A polgármester pénzügyi tippel zárta sorait. Hogy azóta csörgött-e a faluban a telefon Szijjártó hangjával, nem tudni.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.