"Kedves Péter! Boldogabbak lennénk, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől"

Szerdán jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy a nemzeti konzultáció miatt hamarosan Szijjártó Péter hangja fogja körbetelefonálni az országot. Hídvéghi Balázs a telefonos kampányt azzal indokolta, hogy

„a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van.”

Drávaszerdahely polgármestere megfogadta a politikus szavait, és egyenesen Szijjártónak üzent Facebookján - vette észre a szabadpecs.hu. 

Alpár György szerint a helyiek 

"boldogabbak lennének, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől."

Arról konzultáltak volna, írta. A polgármester pénzügyi tippel zárta sorait. Hogy azóta csörgött-e a faluban a telefon Szijjártó hangjával, nem tudni.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.