"Kedves Péter! Boldogabbak lennénk, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől"

POLITIKA
2017 november 18., 13:12
comments 203

Szerdán jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy a nemzeti konzultáció miatt hamarosan Szijjártó Péter hangja fogja körbetelefonálni az országot. Hídvéghi Balázs a telefonos kampányt azzal indokolta, hogy

„a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van.”

Drávaszerdahely polgármestere megfogadta a politikus szavait, és egyenesen Szijjártónak üzent Facebookján - vette észre a szabadpecs.hu. 

Alpár György szerint a helyiek 

"boldogabbak lennének, ha akkor telefonáltál volna, mikor az állam elvett 11 milliót az itteniektől."

Arról konzultáltak volna, írta. A polgármester pénzügyi tippel zárta sorait. Hogy azóta csörgött-e a faluban a telefon Szijjártó hangjával, nem tudni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.