Magyar Idők: Péntekre idézte be Dobrev Klárát a NAV

POLITIKA
2017 november 18., 06:12
comments 137

A túl jól értesült Magyar Idők úgy tudja: 

"jövő péntekre idézte be Gyurcsány Ferenc Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t és az Altus Portfólió Kft.-t vezető feleségét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága."

Dobrev Klárát azért hallgatnák meg tanúként, mert az Altus többször is kölcsönt adott a a hárommilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó Human Operator Zrt.-nek. Zavar az erőben: a lap még nem tudja, hogy Budapesten, vagy Szegeden hallgatják-e meg Dobrevet.

A Magyar Idők napok óta cikkez Gyurcsány feleségének idézéséről, aki állítja, őt erről még nem értesítették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.