Masszázsra költötték az uniós felzárkózási pénzt

A szabolcsi Gávavencsellő kapott szegregáció felszámolására 135 millió forintot. A Hír Tv Célpont című műsora szerint viszont ebből a támogatásból masszázsra, léleksimogató beszélgetésekre, és Oravecz Nóra előadásra is költöttek.

Az uniós forrásokat a pályázat szerint hátrányos helyzetűek mosási, tisztálkodási és főzési lehetőségeinek megteremtésére kellett volna költeni. A stáb Gávavencsellő polgármesterénél, Vojto Mihálynénál is érdeklődött a felzárkóztatási programról, ő azonban sértegetni kezdte az újságírót, majd elküldte.

Az uniós projekt elemei a polgármester szerint gond nélkül átcsúsztak a 2015-ös ellenőrzésen, a Hír TV szerint azonban ez nincs teljesen így, az EU ugyanis 12 millió forint visszafizetésére kötelezte a 4000 fős falu önkormányzatát. A projekt részeként létrehoztak három szociális-közösségi házat is, a stáb azonba csak egyet talált nyitva a településen, és ott is csak egy sertéstelep működött a hátsó udvarban. (Index)


Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.