Melltartójából árulta a kokaint Szilvia az oxfordi utcákon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Drogárusítás miatt kétszer három éves folytatólagosan letöltendő börtönbüntetésre ítélte az oxfordi törvényszék a tizenkilenc éves B. Szilviát, írja az Oxford Times. A tárgyaláson elhangzottak szerint amatőr hibán csúszott el a magyar dílerlány: a lakása előtt parkoló kocsijában szúrt ki gyanús fehér csomagot az arra sétáló rendőrjárőr. Tavaly augusztus közepén tartóztatták le, elfogása után maga ismerte be, hogy fű van nála. A blöff nem jött be:

melltartójában 2,86 gramm kokaint, 1,34 gramm heroint, egy Nokiát, 270 fontot és egy nevekkel teli listát találtak.

A bíróság szerint a melltartója volt a szerszámos ládája Szilviának, minden munkaeszközét ott tartotta. A lány azt mondta, a 270 fontot luxusprostituáltként kereste, állítása szerint ezzel 1500 fontos forgalmat bonyolított hetente. A 150 font értékű drogokról azt mondta, saját használatra volt nála. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.