Halálra gázoltak egy magyar turistát Kaliforniában

baleset
2017 november 20., 17:20
comments 41

Péntek este a kaliforniai Lompocban elütöttek egy magyar járókelőt, aki másnap belehalt a sérüléseibe.

A nő egy turistacsoport tagja volt, és este 9:25 körül a gyalogátkelőtől messzebb próbált meg átmenni a North H Streeten, amikor egy kétajtós kupé elütötte.

Hiába vitte mentőhelikopter a Santa Barbara Cottage-kórházba, a nő belehalt a sérüléseibe. A nevét visszatartják, amíg a családot nem értesítették a tragédiáról.

A sofőrt bevitték, de elengedték, miután kiderült, hogy nem volt semmilyen bódító anyag a szervezetében – közölte a helyi rendőrség. (Noozhawk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.