18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Igazán jó anya volt a székesfehérvári giroszban talált csótány (18+)

2017 november 20., hétfő 12:22
131

Figyelmeztetés: ha könnyen felfordul a gyomrod, ne olvasd tovább!

Nem csak rossz dolgok történtek a napokban: egy székesfehérvári nő, Szilvia, például a család- és gyerekszeretetről tanult meg rengeteget, pedig csak egy giroszt akart rendelni a munkahelyére.

Vagyis meg is rendelte, sőt az ebédje meg is érkezett, majd Szilvia meg is ragadta azt, és elkezdte enni, hogy már a végefelé valami gyanús jelre megálljon, és azt lássa, hogy többet is kapott a pénzéért egy sima sülthúsos-szószos-salátás szendvicsnél. A hús- és zöldsalátarétegeken ugyanis a nő állítása szerint egy döglött csótány hevert.

Szilvia ezen a ponton érthető módon abbahagyta az evést, de a különleges giroszt nem dobta ki azonnal, hanem hazavitte, hogy jobban megnézze. Itt derült ki, hogy a töltelék igazi gourmet különlegesség, ekkor ugyanis a posztoló szerint egy még élő csótányt is találtak benne.

Szilvia, mint egy másik bejegyzéséből kiderül, egy nappal később tudta meg, hogy a halott csótány mellett lefényképezett, világosbarna, nagyjából téglalap alakú valami igazából a csótány petetokja. A XXI. század nemhiába a családi értékek újrafelfedezésének kora.

Felnőtt létére Szilvia megtanulta volna, hogy a csótányok nem csak úgy szerteszórják a petéiket, hanem autóstáskaszerű, csinos kis tokban helyezik el őket? Aligha!

Az áldozat egyik kommentjéből kiderül, hogy a Pasa Kebabnak igazán jó humora van, amit Szilvia maga is nagyra értékelt:

Melóhelyemre rendeltem, kijöttek, visszaadták az árát, és egy 10 ezer forintos kártyát akartak felajánlani, amit bármelyik üzletükbe le ehettem volna

Az ügyben megkerestem a céget, akik azt mondták, hogy egyelőre nem nyilatkoznak semmit, de belátható időn belül sajtóközleményben reagálnak az esetre.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt