Van ám kamatmentes hitel is fűtéskorszerűsítésre!

hirdetés
2017 november 20., 08:01
ad

Családok, társasházak, figyelem! Itt a kamat- és költségmentes hitel az energetikai beruházásokhoz, fűtéskorszerűsítéshez, szigeteléshez! A legjobbkor, hiszen:

A tél közeledtével egyre több család és társasház számára válik elengedhetetlenül fontossá épületük energetikai korszerűsítése. Ehhez komoly pénzügyi segítséget jelenthet az OTB MFB Pontokon elérhető, Európai Uniós forrásból finanszírozott kamat- és költségmentes hitel.

Mekkora lehet ez a hitel? És tényleg nincs rajta kamat?

Magánszemélyek esetében a hitelösszeg 500 ezer forinttól 10 millió forintig, társasházaknál és lakásszövetkezeteknél lakásonként 500 ezertől 7 millió forintig terjedhet. A kamatmentesség mellett óriási előny, hogy a kölcsönhöz további költségek nem kapcsolódnak, és természetesen nincs árfolyamkockázat sem, így a futamidő alatt csak a ténylegesen igénybe vett kölcsönösszeget kell törleszteni. Ráadásul a kölcsön összegéből finanszírozható a beruházás járulékos költségeinek egy jelentős része, például az értékbecslési díj, illetve az energetikai tanúsítvány díja is.

Aki már részt vesz az Otthon Melege programban, az is kaphat kamatmentes hitelt?

Ugyan a családok egy része az Otthon Melege Program keretében már nekikezdett a fejlesztéseknek, de sokaknak további forrásokra van szüksége a beruházásuk folytatásához, illetve befejezéséhez. Egy már elnyert támogatás kiegészítéseként is felhasználható a kedvezményes kölcsön, aminek köszönhetően még korszerűbb fejlesztések valósíthatóak meg.

Ha Ön is szeretné az EU-s források igénybevételével otthona fűtésköltségeit csökkenteni, látogasson el az OTP Bank honlapjára, adja meg a telefonszámát és kérjen visszahívást! Az OTP-sek mindenben segítenek majd, ami ahhoz kell, hogy ne kelljen félni, amiért

KÖZELÍT A TÉL!!!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.