Azután állt fel a Sevilla 0-3-ról a Liverpool ellen, hogy az edző a szünetben elmondta a játékosainak, hogy rákos

futball
2017 november 22., 08:48
comments 51

Prosztatarákot diagnosztizáltak Eduardo Berizzónál, a Sevilla vezetőedzőjénél. Ezt a hírt az argentín edző a keddi Bajnokok Ligája meccs szünetében mondta el a játékosainak, amikor csapata otthon háromgólos hátrányban volt a Liverpool ellen. 

A második félidőben a Sevilla nekiment a Liverpoolnak, és az utolsó pillanatban, a 93. percben kiegyenlítettek. A játékosok a harmadik gól után Berizzóhoz futottak oda.

Eduardo Berizzo edző a Sevilla játékosai gyűrűjében a Liverpool elleni heroikus meccsen
photo_camera A harmadik gólt szerző Pizzaro öleli meg Berizzót Fotó: CRISTINA QUICLER/AFP

A Sevilla ma hivatalosan is megerősítette, hogy a 48 éves edzőnél prosztatarákot diagnosztizáltak, a klub maximáis támogatásáról biztosította Berizzót. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.