Horváth Imre parlamenti képviselő kilépett az MSZP-ből

POLITIKA
2017 november 22., 19:42
comments 93

Kilépett pártjából Horváth Imre képviselő, de az MSZP parlamenti frakcióját nem hagyja ott, amely vele együtt már csak 8 fős, miután Demeter Márta átigazolt az LMP-hez.

Horváth neve akkor lett ismertebb, amikor 2014-ben Újpesten képviselőséget szerzett az elhunyt Kiss Péter helyén, sem a Jobbik, sem a Fidesz nem tudta legyőzni.

Mostani távozásának köze lehet ahhoz, hogy – mint azt az ATV írja – „az MSZP nem indítja újra Újpesten, a körzetet valószínűleg átadják a DK-s Varju Lászlónak.”

Horváthot már 2014-ben sem támogatta az baloldali ellenzék (DK, Együtt), miután a Magyar Nemzet megírta róla, hogy határőrparancsokként a nyolcvanas években 5 hónapot töltött a Szovjetunióban. Ezekről a programokról tudott volt, hogy a titkosszolgálat, a KGB szervezte. Horváth azzal védekezett, hogy soha nem írt jelentést senkiről.

Tóbiás József pártigazgató megerősítette a kilépést tényét, de okáról nem adott felvilágosítást. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt