Nemi erőszakkal vádolják a Backstreet Boys-os Nick Cartert

bűnügy
2017 november 22., 12:11

Melissa Schuman, a Deam nevű lánycsapat korábbi tagja azzal vádolja a Backstreet Boys-os Nick Cartert, hogy megerőszakolta. Schuman a blogján írt arról, hogy amikor 18 éves Carterrel együtt dolgozott egy tévéműsoron, a férfi a lakására hívta. Ott a lány hiába mondta neki, hogy nem akar tovább menni a csóknál, Carter mégis orális szexre kényszerítette fürdőszobában, majd a hálószobába vitte, és megerőszakolta.

Újra mondtam neki, hogy szűz vagyok, és nem akarok szexelni. Mondtam neki, hogy a jövendőbeli férjemnek tartogatom magam. Ezt újra és újra elismételtem neki. Erre azt suttogta a fülembe, hogy »én is lehetek még a férjed«” - írta Schuman. 

photo_camera Melissa Schuman

Schuman beszámolója szerint Cartel nagyon mérges lett, amikor megpróbálta visszautasítani. Ő pedig félt és csapdába ejtve érezte magát. Megemlíti azt is, hogy amikor a menedzserének jelezte, hogy nyilvánosságra akarja hozni, mi történt, azt a választ kapta, hogy Carternek vannak a legerősebb jogászai az országban. Meggyőzték, hogy egy ilyen per inkább neki ártana szakmai szempontból.

Nick Carter
photo_camera Nick Carter Fotó: Andrew H. Walker/AFP

A Pitchfork megkereste Nick Cartert és a Backstreet Boys képviselőit is az ügyben, de senki sem nyilatkozott.