Sebők Vilmos olyan zseniálisat nyilatkozott, hogy azt minden leendő kis magyar focistának el kell olvasnia!

sport
2017 november 22., 13:33
comments 69

Kedves gyerekek!

Ti már nem láthattatok élőben igazi jó magyar focit, ezért érdemes meghallgatnotok, mit nyilatkozott az igazi jó magyar fociról az 52-szeres válogatott középhátvéd, Sebők Vilmos a Nemzeti Sportban. Ezt mondta:

"Ajánlom a fiatalok figyelmébe az öregfiúk-bajnokságot, azt, hogy milyen hajtás jellemzi a mérkőzéseket, mekkora motivációval futballoznak a játékosok. Bárcsak sok ilyet látnék most az NB1-ben!"

És tudjátok, mivel folytatta?

"A meccs végén hatan-heten valóban nekimentünk a bírónak, inzuláltuk."

Mert tudjátok, miért adta egyáltalán ezt a nyilatkozatot? Hát mert megkérdezte a Sport, miután a Vili bácsit hét egész hónapra eltiltották a focizástól, mert a Bp Honvéd-Újpest öregfiúkmeccs után, amit az utolsó pillanatban 2-1-re elvesztett az Újpest, rárontott a játékvezetőre és megfogta a nyakát. Mert úgy érezte, hogy a bíró nem fújta le időben a meccset.

Vili bácsi sok ilyet szeretne látni az NB1-ben., úgyhogy nyomás gyerekek, menjetek gyakorolni a gégefogást!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.