300 millióért kapnak új laptopokat a képviselők

300 laptop, 150 router, 150 nyomtató, 300 egér és 1 azaz egy darab külső billentyűzet beszerzésére írt ki közbeszerzési pályázatot az Országgyűlés Hivatala az uniós értesítő szerint.  

A Menedzsment Fórum kiemeli, hogy a beszerzésben opciósan szerepel további 124 további laptop és külső billentyűzet beszerzése is, 62-62 nyomtatóval és routerrel.

A beszerzés operációs rendszerekre és vírusirtó szoftverekre is vonatkozik, az árnak része az eszközök telepítése, karbantartása és az esetleges későbbi hibák elhárítása is 48 hónapon keresztül. 

A tender nyílt, úgyhogy aki vállalja ezt a pakkot így 300 millióért, jelentkezzen Kövér Lászlónál, és kérdezze meg, kinek lesz az az 1 azaz egy darab külső keyboard. (Menedzsment Fórum)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.