A mentőben tért magához a kubai származású barátja miatt szétvert lány

Tbg
bűnügy
2017 november 23., 20:27
comments 125

Csütörtökön folytatódott annak az ügynek a tárgyalása, amely még 2015-ben történt Szegeden: egy háromfős baráti társaság súlyosan bántalmazott egy kubai származású magyar állampolgárt és kísérőjét, egy fiatal nőt, számolt be a Délmagyar.

A fiatal nőt hallgatta meg ma a bíróság, írja a Délmagyar.  A nőnek felrepedt a szája, eltört az arccsontja, fogai elmozdultak a verés következtében.

A támadók egyike ráadásul nemcsak börtönőrként dolgozott, hanem rutinos kick-boxos is volt, ezért lehettek ilyen súlyos sérülései a megvert lánynak.

Mint arról a nő beszámolt, bátyja elhagyott mobilját keresték, amikor barátja bőrszíne miatt inzultálni kezdte a férfiakból álló háromfős társaság. „Büdös bevándorló!” - kiáltották a nő szerint. A vita pedig verekedéssé fajult.

„Ezután már csak a mentőben tértem magamhoz, később pedig össze kellett varrni a számat, és az arccsontom is eltört, amit műteni kellett, sőt két fogam is megsérült" – mondta a lány, aki arra, hogy a barátjával pontosan mi történt, és tulajdonképpen, hogyan indult a veszekedés, nem emlékszik pontosan” – idéz a Délmagyar. 

(Délmagyar)

Címlapkép: Borsonline 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.