Elkészült az évek óta várt, kultikus magyar képregény, a Nyugat + Zombik

Képregény
2017 november 23., 18:08
comments 134

„Kész!” – ezzel a szöveggel jelentette be csütörtökön Csepella Olivért, hogy elkészült a Nyugat+Zombik képregény, aminek elkészültét a rajongótábor finanszírozta.

Csepella 2014-ben kezdett a munkának, és a befejezéshez 3 millió forintot szeretett volna összegyűjteni, de akkora sikere volt a pilotnak, hogy végül 7,5 millió gyűlt össze.

photo_camera A képregényből néhány képkockát már lehetett látni a projekt Facebook-oldalán. Fotó: Csepella/Nyugat+Zombik

Aztán a projekt egy kissé megdermedt, ősszel egyre többen érdeklődtek, mi lett a képregénnyel, mi lett a pénzzel, sőt a 24.hu már arról írt, sosem fog elkészülni a nagy mű. Az eredeti határidő ugyanis 2015 decembere volt a projektnek.

Ennél jobb marketingelés egyébként nem is előzhette meg a legendás Nyugat folyóirat és a zombiapokalipszis házasításából készült képregény beharangozását, a mű ugyanis a nyomdába tart:

„KÉSZ VAN EZ A HÜLYE KÉPREGÉNY! Már a nyomdában vár, holnap ott leszek egész nap. Aztán szépen megírok minden részletet és válaszolok minden kérdésre. Nem rögtön utána, mert rögtön utána lefürdök és alszom 12 órát. Na de rögtön utána!”

– írta Csepella a Facebookon.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt