Megpróbált meglógni egy fogoly Vácról

Tbg
bűnügy
2017 november 23., 15:26

Szerdán rendőrök kísérték K. Cs. gyanúsítottat a Váci Járásbíróság nyomozási bírója elé, miután a rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését, mivel megalapozottan gyanúsítják hajléktalan társa felgyújtásával.

K. Cs. azonaban a zárt ülést megelőzően az első emeleti mosdóba kéretőzött, „ahol kiugrott az ablakon. A férfi az ugrás következtében lábszártörést szenvedett”, tájékoztatott a Budapest Környéki Törvényszék.

A gyanúsítottat ezért a mentők a Váci kórházba szállították, ahol a bíróság 72 órán belül az ügyész jelenlétében tartja meg az előzetes letartóztatásról határozó tárgyalást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.