Menekülés közben ütötte el egy autó a kőbányai bankrablót

Fegyveres rablás történt  egy Kőrösi Csoma Sándor úti bankban csütörtök délelőtt. A police.hu tudósítása szerint az elkövető a friss zsákmánnyal menekülni kezdett, amikor helyszínre érkező rendőrök üldözőbe vették. 

A férfi egy járdaszigeten állva fegyvert rántott a rendőrökre, majd lelépett az úttestről, ahol - mielőtt meghúzhatta volna a ravaszt - elcsapta egy arra közlekedő gépkocsi. A gyanúsítottat a mentők kórházba szállították, fegyveres rablás miatt indult ellene büntetőeljárás. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.