Napokig vesztegeltek a mocsárba ragadt autó tetején a szerencsétlen ausztrál horgászok

külföld
2017 november 23., 09:28
comments 130
photo_camera Fotó: Western Australia Police Force.

Halászni indult, mocsárba ragadt, öt napig vesztegelt az autójukba ragadva az a két férfi, akiket kedden menekítettek ki a rendőrök Ausztrália nyugati partjainál. A szerencsétlenül járt horgászok a Dampier-félszigeten sodródtak el a láposabb részeken, olyannyira, hogy csak az autó tetején tudta túlélni az egyre magasabbra csapó hullámokat, és megmenekülni a körülöttük cirkáló krokodiloktól. Velük volt ráadásul egy kutya is, akit szintén meg kellett védeni a ragadozó hüllőktől. Be kellett osztaniuk azt a kevés italt és ételt ami náluk volt. Megpróbáltatásaikat videón rögzítették, már készültek a szokásos búcsúüzenetek, végül a levegőben kutató rendőrök megtalálták őket. 

link Forrás

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.