A miskolci egyetem rektora kötelezi a hallgatókat, hogy hallgassák meg Simicskó miniszter előadását

Rektori utasításra kötelező részt vennie a Miskolci Egyetem több hallgatójának Simicskó István előadásán - írja az Index.

„Az intézkedésnek finoman szólva nem lett jó visszhangja az oktatók és a hallgatók körében” – nyilatkozta a portálnak egy érintett, annak ellenére sem, hogy korábban is volt már kötelező a megjelenés egy-egy vendégelőadó fellépésén. 

Simicskó István a Nyíregyházi EgyetemenFotó: Facebook/Simicskó István/Szarka Lajos

A honvédelmi miniszter november 27-én tartja „Biztonság – a honvédelem és a haderő szerepe, avagy mit tudunk tenni a hazáért” című előadását az egyetemen. Ha szeretnénk elképzelni azt a hadtudományi fejtegetést, ami a miskolci hallgatókra vár, akkor íme a Nyíregyházi Egyetemen tartott előadása összefoglalója a saját Facebookján:

„Az afrikai kontinens népessége 1,5 milliárd fővel fog nőni 2050-ig, miközben Európa népessége csökken. Soros György 9 millió forint állami segélyt ígér minden bevándorlónak, melynek kifizetését megszorításokból finanszírozná. Aki ártani akar mindig kész tervvel érkezik! November végéig lehet kitölteni a Nemzeti Konzultációs íveket, aki még nem tette éljen a lehetőséggel, mivel sorsdöntő kérdésről van szó.”

(Via Index)


Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.