Uma Thurman a Kill Bill egyik jelenetével üzent Harvey Weinsteinnek

külföld
2017 november 24., 04:31
comments 223
link Forrás

A színésznő, aki összesen hét filmben dolgozott együtt Harvey Weinsteinnel, az Instagramján a Kill Bill egyik jelenetével üzent a nemi erőszakkal és zaklatással vádolt producernek. Uma Thurman a #metoo kampányra utalva köszönetet mondott mindenkinek, akinek volt bátorsága kiállni másokért. Majd boldog hálaadást kívánt mindenkinek, kivéve Harvey Weinsteinnek, akinek inkább azt üzente:

„Boldog vagyok, hogy ilyen lassan megy, nem érdemelsz golyót.”

Ráadásul mindezt pedig azzal a Kill Bill-ből vett jelenettel ábrázolta, amiben a főszereplő bejelenti, hogy meg fogja ölni Billt. 

Az üzenetet azzal zárta, hogy „maradjanak velünk”, mintha arra utalna, hogy tényleg tervez valamit az ügyben. Thurmant a múlt héten kérdezték meg először a Weinstein-ügyről, de akkor azt mondta, még mindig annyira dühös, hogy inkább nem mond semmit, mert megbánná, de ha úgy érzi, hogy készen áll, elmondja, amit el kell mondania. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.