Egy érintéssel lehet adományozni az Antal Zsuzsa Alapítvány citylight poszterénél

hirdetés
2017 november 25., 09:13
comments 16
ad

Az Antal Zsuzsa Alapítvány kampányának célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a négyvégtagi gerincsérülteknek még a legkisebb hétköznapi mozdulat is lehetetlen. Például a cipőfűző bekötése vagy egy bankkártyás fizetés.

Az Antal Zsuzsa Alapítvány (azsa.hu) gerincsérülteknek nyújt támogatást és segítséget, működését adományokból és 1%-os felajánlásokból finanszírozza.

Az innovatív plakát az alapítvány szimbólumát, a gerincoszlopra emlékeztető cipőfűzőt kelti életre: miután az adományozó a terminálhoz érinti a bankkártyáját, a cipőfűző bekötődik a citylightba épített monitoron, így ad visszajelzést a sikeres tranzakcióról, és egyúttal jelképezi a gercincsérülteknek nyújtott közvetlen támogatást is.

A különleges citylight a 4-6- os villamos Wesselényi utcai megállójában várja az adományozókat november folyamán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.