Gattuso a Milan edzője

foci
2017 november 27., 15:21
comments 18

photo_camera Gennaro Gattuso Fotó: Loris Roselli/NurPhoto

Kirúgta edzőjét Vincenzo Montellát a Milan és a csapat egykori legendás védekező középpályását, a 2006-os világbajnok csapat egyik oszlopát Gennaro "Rhino" Gattusót nevezték ki vezetőedzőnek. 

A Milan csak hetedik a bajnokságban 18 ponttal lemaradva az éllovas Napoli mögött. A hétvégi fordulóban csak egy vérszegény 0-0-ra voltak jók a Torino ellen, legutóbbi kilenc meccsükből összesen kettőt tudtak hozni. Legutóbbi négy hazai meccsükön gólt sem lőttek, pedig a nyári szünetben komoly vérfrissítés zajlott Milánóban: több mint 160 millió euróból bikázták fel a keretet. 

Gattusónak nincs tapasztalata élvonalbeli edzőként, sőt felnőtt edzőként se nagyon: idáig a Milan primavera csapatát, az ifiket edzette. Viszont több mint 400-szor játszott a Milanban 1999 és 2013 között, két bajnoki címet és két BL-serleget vitt haza. (Guardian / Football Italia)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.