Halálra gázolták a Las Vegas-i vérfürdő egyik túlélőjét

külföld
2017 november 27., 05:36
comments 55

Az 52 éves Roy McClellan a Las Vegas-i vérfürdőt túlélte, de néhány hétre rá egy autó halálra gázolta nevadai otthona közelében. McClellant november 17-én gázolta halálra egy Chevy Camaro, aminek a vezetője a baleset után segítségnyújtás nélkül elmenekült. "Nem is értem. A lövöldözésben nem vesztette életét, de egy hónappal később így igen. Remélem, hogy a férjem békére lelt, és már biztonságban van" - mondta özvegye, Denise a CNN-nel szerződött helyi tévének, a KSNV-nek.

link Forrás

Denise szerint férjét nagyon megviselték a Las Vegasban történtek. Mindketten ott voltak a Route 91 country zenei fesztiválon, ahol Stephen Paddock 58 emberrel végzett és több mint félezret megsebesített. McClellan pszichiáterhez járt a vérengzés óta.

A hatóságok időközben már azonosították a McClellant halálra gázoló autót, a söfőr ellen hamarosan vádat is emelhetnek, jelentette a KSNV. A CNN beszámolója szerint McClellan már a harmadik Las Vegas-i túlélő, aki a vérengzés óta közúti balesetben életét vesztette. Októberben a kaliforniai Dennis Carver és neje, Lorraine riverside-i otthonuktól egy kilométernyire csapódtak egy vaskapunak. Otthon tartozkodó legkisebb lányuk, Madison Carver hallotta is a karambolt, és ő ismerte fel a lángoló Mercedesben a szülei kocsiját. (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.