18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Több mint 50 embert végzett ki egy férfi Las Vegasban vasárnap éjjel

külföld
2017 október 02., 08:47
comments 642
  • Helyi idő szerint vasárnap éjjel egy 64 éves férfi tüzet nyitott egy Las Vegas-i szálloda 32. emeletéről a közelben bulizó fesztiválozókra. 
  • A merénylő automata fegyvert használt, legalább 50 ember meghalt, több mint kétszázan pedig megsérültek. A férfit a rendőrség lelőtte. 
  • Bár úgy vélik, a támadó egyedül gyilkolt, vele volt egy Marylou Danley nevű nő, akit még keresnek. Az ő fotóját már nyilvánosságra is hozták. 
  • Az MGM Resorts, a Mandala Bay Hotel tulajdonosa nyilatkozatot adott ki, melyben szűkszavúan foglalják össze a helyzetet, és azt ígérik, amint több információ áll rendelkezésükre, közzéadják azt. 
  • A country-fesztivál egyik fellépője, Jason Aldean, aki épp a színpadon állt, amikor a férfi lőni kezdett, nyilatkozatot adott ki, melyben megrendülésének adott hangot. 
  • Ez minden idők legtöbb halálos áldozatát követelő ámokfutása az Egyesült Államokban, ezzel az orlandói mészárlás rekordját döntötték meg. 

Részletes cikkünket a tömeggyilkosságról itt találja.

link Forrás

A közösségi oldalakra rengeteg amatőr videó került fel a történtekről, ezek egy része nagyon megrázó, így fontolja meg megtekintésüket!

link Forrás
link Forrás
link Forrás

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.