Orbán Viktor beszélgetése az albán miniszterelnök-helyettessel

A kormányfő a budapesti Kína-KKE csúcstalálkozón fogadta az állami vezetőket, erről került ki egy rövid videó a Facebook-oldalára.

Ezen többek között az is látható, hogy Orbán Viktor Senida Mesitől, Albánia miniszterelnök-helyettes asszonyától azt kérdezi:

„How is the prime minister? The big man!” (Hogy van a miniszterelnök? A nagy ember!)

Bojko Boriszov bolgár miniszterelnök és Orbán így üdvözölték egymást:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.