Meggyilkolta, majd megette ismerőse arcát egy ragasztózó tinédzser Sepsiszentgyörgyön

2017 november 28., kedd 13:55

Egészen elképesztően brutális gyilkosság történt Sepsiszentgyörgyön. Egy 16 éves fiú előbb szétverte egy 21 éves férfi fejét, majd ivott a véréből, elvágta a nyakát, álkapocs-csontját nyelvestől és arcbőröstől levágta, hazavitte és evett belőle - írta meg a Hírmondó.ro.

A közeli Hete településről származó áldozatot pénteken találták meg a sepsiszentgyörgyi állomási híd melletti csövek beton tartelemei közt. A zágoni illetőségű elkövetőt hamar sikerült azonosítani, a kegyetlen részletek viszont csak most lettek ismertek.

A lapnak nyilatkozó ügyész szerint egyértelmű, hogy a gyilkosságnak köze van a kábítószerkehez, a vádlott állítólag 7 éves kora óta napi rendszerességgel ragasztózott. A két fiatal a gyilkosság előtt 5 liter vodkát és 10 liter sört vásároltak, és azok után húzódtak be a híd alá, ogy a csendőrség megbírságolta őket közterületi alkoholfogyasztásért.

Ivás közben ragasztót is szívtak, majd - a vádlott vallomása szerint - veszekedni kezdtek, és ezután történt a brutális gyilkosság. Az ügyész szerint mindezt nevetve mesélte el.

A kannibalizmust a vádlott testvére is megerősítette, aki látta a hazavitt állkapcsot. Apjuknak is elmesélték a gyilkosságot, de ő „nevetett az egészen, lefeküdt, és másnap munkába ment”. A vádlott egyébként vallomástétel közben kihallgatóit fenyegette, többek közt azzal, hogy elveszi a fegyverüket és lelövi őket.