Egy ohiói rendőr véletlenül lesokkolózta a társát

külföld
2017 november 29., 20:36
comments 48

Hálaadás napján egy családon belüli erőszakhoz riasztottak két rendőrt Ohio államban, de a letartóztatás sajnos nem úgy sült el, ahogy szerették volna. A gyanúsítottat egy autóból kellett kirángatniuk, majd amikor az egyik járőr földre vitte a kapálózó férfit, a másik a gyanúsítottra lőtt egy sokkolóval.

Csak sajnos nemcsak őt, hanem a társát is eltalálta, aki azonnal le is pattant a gyanúsítottról, majd miután a kezdeti kiabálás után valamennyire összeszedte magát, többször kérte a kollégáját, hogy engedje el a fegyverét, hogy ne sokkolja tovább.

Az esetet a vétkes rendőr testkamerája rögzítette:

A sokkolózó rendőr később nem győzött elnézést kérni. A sebesült rendőrt kórházban ápolják, de teljesen fel fog épülni, és végül a családon belüli erőszak gyanúsítottját is sikerült letartóztatni. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.