Egy ohiói rendőr véletlenül lesokkolózta a társát

Hálaadás napján egy családon belüli erőszakhoz riasztottak két rendőrt Ohio államban, de a letartóztatás sajnos nem úgy sült el, ahogy szerették volna. A gyanúsítottat egy autóból kellett kirángatniuk, majd amikor az egyik járőr földre vitte a kapálózó férfit, a másik a gyanúsítottra lőtt egy sokkolóval.

Csak sajnos nemcsak őt, hanem a társát is eltalálta, aki azonnal le is pattant a gyanúsítottról, majd miután a kezdeti kiabálás után valamennyire összeszedte magát, többször kérte a kollégáját, hogy engedje el a fegyverét, hogy ne sokkolja tovább.

Az esetet a vétkes rendőr testkamerája rögzítette:

A sokkolózó rendőr később nem győzött elnézést kérni. A sebesült rendőrt kórházban ápolják, de teljesen fel fog épülni, és végül a családon belüli erőszak gyanúsítottját is sikerült letartóztatni. (Telegraph)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.