Karácsonyi para helyett frappáns ajándékok a fa alatt

hirdetés
2017 november 29., 07:27
comments 13
ad

Ha megkérdeznénk 100 embert, hogy mi az az egy dolog, ami nélkül nem tudják elképzelni a reggeleiket, bizonyos, hogy döntő arányban azt válaszolnák: hát persze, hogy a kávé! Hiszen a kávé felpörget, elindít, megmelengeti a lelkünket, a legszürkébb hétfőkön is mosolyt csal az arcunkra, segít hogy jól induljon, és jól teljen a nap. Ráadásul a legújabb kutatások szerint megfelelő mennyiségben, mértékkel fogyasztva pozitív élettani hatásait is élvezhetjük.

Ajándékozz élményt!

Miért ne csempésszük ezeket az érzéseket szeretteink mindennapjaiba oly módon, ahogy a minőségi alapanyagok és készülékek hihetetlen magasságokba emelik a kávézás szertartását. Ha pedig igazi kávéőrülttel van dolgunk, aki már minden létező eszközt beszerzett magának, akkor egy 1 napos hobbi barista tanfolyam lesz az az ütőkártya, amitől még neki is leesik az álla, mindezt pedig egy elegáns ajándékutalvány formájában, masnival átkötve nyújthatjuk át.

Gourmet tanfolyam kávéfanatikusoknak - 1 nap a kávé bűvöletében

photo_camera Fotó: NuDesign/© illycaffè S.p.A.

A kurzus remek lehetőséget biztosít azoknak, akik ugyan nem a szakmában dolgoznának, de annyira szeretik a kávét és a kávékészítést, hogy legszívesebben minden ezzel kapcsolatos tudást magukba szívnának. Na, ez pont egy ilyen alkalom, hiszen néhány óra leforgása alatt megismerkedhetsz a kávé eredetével, megtudhatod és meg is ízlelheted, mitől olyan tökéletes az Arabica vagy az illy miért sajnálja le, és száműzte évtizedek óta keverékéből a Robustát, beavatott leszel 100 kávékészítési trükkbe és a gyakorlatban is próbára teheted magad profi oktató felügyelete mellett.

Aki pedig bennfentessé válik, annak egészen biztosan nem hiányozhat a konyhájából egy professzionális kávégép sem.

Szerencsére az illy idén is nagyvonalúan elkényezteti a kávé szerelmeseit, nemcsak gyönyörű és mindentudó gépeivel, de a minden gép mellé garantált 15 és 20 ezer forint értékű kuponjaival is.

A színek, a design és a technológia együttesei olyan lenyűgöző illy-gépeket kínálnak, amelyek közül bárki találhat elvárásaihoz passzolót.

Kapszulás kávégépet vennél? Akár 20 000 forintos utalvány lehet a jutalmad

photo_camera Fotó: Massimo Gardone/Azimut/© illycaffè S.p.A.

Az idei karácsony egyik kuriózuma kétségtelenül a Francis X1 Anniversary iper és filter kapszulás kávégép, melyet a világhírű olasz mester, Luca Trazzi tervezett és formavilágával, valamint az illy impozáns 1935-ös logójával egy idilli világba repít vissza, az acéltest, az energiatakarékos mód, a világító kezelőfelület, a csészetartó és az érintésre induló funkciók pedig a jövőbeni elvárásainkat váltja valóra a jelenben. Espresso, Americano, Cappuccino vagy Latte? Élvezd barista minőségben, otthon!

Csúcsminőségű kávégép kedvező áron? A Francis Francis Y3.2 éppen ezt nyújta

photo_camera Fotó: Mirella

Pierro Lissoni újragondolta az Y3-at és megalkotta a kompakt és elegáns forma tökéletes kombinációját a funkcionalitással, így született az Y3.2, mely a legkisebb konyhákban is elfér és minden alkalommal hibátlan espresso vagy 220 ml-es americano érkezik kedvenc csészénkbe.

Csak a jéghegy csúcsa

Annak, aki karácsonyi ajándékot keres, az illy webshopja valódi aranybánya, mert nemcsak kiemelkedő minőségű kávégépek, csúcs teák és nem minden sarkon megtalálható kávés-és teás design tárgyak közül válogathat, de a karácsonyi akció keretei belül minden 25 ezer forint feletti vásárlással sorsoláson vesz részt, amelyen kávégépeket és barista tanfolyamokat is nyerhet, az ingyenes házhozszállítás és a 20 ezer forint értékű ajándékutalvány pedig már csak a hab a tökéletesen elkészített cappuccinon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.